• DOBRODOŠLI U ONLINE PRODAVNICU DEČIJE OBUĆE - ZEKA

Pravila i uslovi kupovine na sajtu

Isporuka:
Poručenu robu isporučujemo na teritoriji Srbije. Zavisno od vrste, proizvode dostavljamo kurirskom službom.

Plaćanje:
Prilikom preuzimanja poručenih proizvoda plaćate iznos naveden na računu koji obavezno prati pošiljku, plus troškove dostave. Možete platiti gotovinom ili čekovima.

Cena dostave:
Troškovi isporuke iznose 350,00 dinara do 0,500gr . POSTEXPRES.om ili Bex.om cena dostave je po njihovom zvančnom cenovniku možete pogledati u linku: http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp

Garancija:
Po pravilniku o zaštiti potrošača „Obuća Zeka“ vam daje 100% garancije na proizvode. Ukoliko po prijemu primetite da je artikal oštećen iz bilo kojih razloga, pošiljku možete odmah vratiti, a mi ćemo vam poslati nov proizvod ili vratiti novac.

Povrat robe:

Potrošač ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda bez navodjenja razloga jednostavno raskine ugovor. Jednostranim raskidom potrošač se oslobadja svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe.

Ukoliko ste odlučili da izvršite zamenu ili odustanete od kupovine, potrebno je da nas obavestite pozivom na broj 061/296-89-97 ili 060/386-38-38.  Poručeni artikal bez predhodnog kontakta i dogovora sa našim operaterima ne možete samoinicijativno menjati, zahtevati novac ili slati na adrese navedene na adresnici.

U slučaju odgustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili  na zamenu za drugi proizvod. Cena robe biće vraćena potrošaču nakon što roba bude vraćena u sedište trgovca odakle je potrošaču poslata. Trgovac ima pravo da uskrati vraćanje cene ukoliko utvrdi da roba nije u ispravnom stanju, zbog toga što je potošač robom neadekvatno ili nepravilno rukovao. Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalnom, neoštećenom pakovanju. Troškove vraćanja robe i novca snosi potrošač. Podaci koje date u ovom obrascu služe za evidentiranje izmena u prometu robe i „ZEKAPN80“ ih neće upotrebljavati u druge svrhe. Ukoliko se potrošač odluči na zamenu za drugi proizvod, ovo pravo može ostvariti u skladu sa uslovima kupovine istaknutim na sajtu kompanije.