• DOBRODOŠLI U ONLINE PRODAVNICU DEČIJE OBUĆE - ZEKA

Podaci za isporuku

  • -Šaljemo obuću na celoj teritoriji Srbije. 

-Dostava paketa se vrši Postexpress - ili Bex kurirskom službom po fiksnoj ceni od 350.00 paket do 0,500gr  rok isporuke je od 24h do 48 h

Iskazana cena artikla je konačna na kojoj se dodaju troškovi dostave koji iznose 350.00 dinara do 0,500gr po paketu.

- Za veće težine pogledajte cenovnik u linku ispod.

POSTEXPRESS.om po njihovom regularnom cenovniku cene možete pogledati u linku:

http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp

Zamena, povraćaj i reklamacija zbog nesaobraznosti robe u skladu sa zakonom o zaštiti potrošača("Sl.glasnik RS" ,br;62/2014 i 6/2016 - dr.zakon) 

Potrošač ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda bez navodjenja razloga jednostavno raskine ugovor. Jednostranim raskidom potrošač se oslobadja svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe.

Ukoliko ste odlučili da izvršite zamenu ili odustanete od kupovine, potrebno je da nas obavestite pozivom na broj 061/296-89-97 ili 060/386-38-38.  Poručeni artikal bez predhodnog kontakta i dogovora sa našim operaterima ne možete samoinicijativno menjati, zahtevati novac ili slati na adrese navedene na adresnici.

U slučaju odgustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili  na zamenu za drugi proizvod. Cena robe biće vraćena potrošaču nakon što roba bude vraćena u sedište trgovca odakle je potrošaču poslata. Trgovac ima pravo da uskrati vraćanje cene ukoliko utvrdi da roba nije u ispravnom stanju, zbog toga što je potošač robom neadekvatno ili nepravilno rukovao. Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalnom, neoštećenom pakovanju. Troškove vraćanja robe i novca snosi potrošač. Podaci koje date u ovom obrascu služe za evidentiranje izmena u prometu robe i „ZEKAPN80“ ih neće upotrebljavati u druge svrhe. Ukoliko se potrošač odluči na zamenu za drugi proizvod, ovo pravo može ostvariti u skladu sa uslovima kupovine istaknutim na sajtu kompanije.